Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Testari Fitness - Fitness assessement
35 lei
Brand
New
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Testari Fitness - Fitness assessement

Prezinta linia fitness de baza pentru tine, folosind protocoale specifice ce includ aprecierea cardiovasculara, a puterii si flexibilitatii. Tu vei descoperii capacitatile tale, suprafetele pentru imbunatatire si activitatile ce vin bine pentru nevoile tale si castiguri.

Get Strong – studiaza rezultatele liniei tale de baza si atunci intra in actiune cu greutatile. Acest pachet include un Fitness Assessement, o orientare pe masinile de forta, o orientare cu greutatile libere, o sedinta de Personal Trainer, toate oferite pentru a te ajuta sa-ti obtii performantele.

Start Fit & Stay Fit – te intereseaza sa incerci un program bun de antrenament cu nevoile tale si gandindu-te continuu la performante? Acest pachet include un Fitness Assessement si 4 sedinte de Personal Training.

Time Lite – startul in programul de management al greutatilor este calea dreapta pentru tine. Echilibrul dintre nivelul activitatilor fizice si consumul nutritional, poate fi electuat accesibil cu echpa: TU, un Personal Trainer si un Consultant nutritie.

Mai nou oferim clientilor in grupuri mici sau echipelor sportive, antrenamente pentru conditie fizica generala, diferite specialitati sportive si activitati sportul pentru toti sau de performanta.

General Fitness – conditie fizica generala – daca tu doresti sa lucrezi cu un partener, nin familie sau cu prietenii, noi putem da coordonate pentru sedintele in grup mic. Acest program ofera suite pentru a atinge performante fiecare membru al grupului.
Din Gura in Gura